printknop
A A

Behandeling

De behandeling door de fysiotherapeut zal plaats vinden na screening of na verwijzing van huisarts of specialist. Bij het eerste consult zal er een onderzoek worden gedaan om te kijken of uw klacht in aanmerking komt voor fysiotherapie. Indien ja, zal het behandelplan met u worden besproken. Over het algemeen duurt een behandeling circa 30 minuten. Uitzondering hierop zijn de CRAFTA behandelingen: deze is de eerste keer altijd een uur.

 • Stagiaire Fysiotherapie

  Al sinds enkele jaren geven wij stagiaires van de Hogeschool van Amsterdam en Groningen de mogelijkheid bij ons stage te lopen.
  Rik van der Linde heeft de eindverantwoording.
  Anamnese, onderzoek en behandeling worden steeds besproken en geevalueerd. Eenmaal in de week hebben we een stage gesprek van een uur. Hierin wordt o.a. de voortgang besproken, evenals alle andere vragen.
  Van 5 februari 2018 tot en met 30 maart 2018 loopt Angela Reinders stage. Zij is bezig aan haar eerste stage (10 weken) en komt van de Hogeschool van Amsterdam.

  Plus Praktijk

  Op 12 december 2014 hebben wij als Fysiotherapie praktijk wederom een audit gehad voor een Plus praktijk.
  Daarvoor zijn wij (weer) geslaagd! In de verzekeringspapieren kan er soms gesproken worden over een pluspraktijk; wij vallen onder de voorwaarden die daarin gesteld worden.

  Kinderfysiotherapie Diemen

  Fennie Kuipers, kinderfysiotherapeute in Diemen Noord, heeft haar werkterrein verlegd naar de Brede Hoed, Pr. Beatrixlaan 7, te Diemen.
  Voor verdere info, zie elders onder het kopje Fysiotherapie  en Kinderpraktijk Diemen op deze website.

  Heb ik een verwijzing nodig?

  Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. U heeft sinds die tijd geen verwijsbrief  meer nodig van de huisarts of specialist om in aanmerking te komen voor fysiotherapie. De huisarts blijft wel een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. lees verder