printknop
A A

HUISARTSENZORG

Er zijn drie huisartsenpraktijken binnen het centrum. De huisartsen zijn:

Kees Kanters, Hendrik Mulder, Sandra Koster, Geerteke IJff en Jolijn de GraaffSandra Koster en Kees Kanters voeren samen een praktijk.
Geerteke IJff en Jolijn de Graaf voeren samen een praktijk.

Ieder heeft vaste werkdagen met ochtend en middagspreekuren volgens afspraak. Ook hebben alle huisartsen op hun werkdagen een telefonisch spreekuur voor kleine vragen. Spoedgevallen kunnen tussen 8 uur ’s morgens en 17 uur ’s middags altijd tussendoor komen.
Naast de spreekuren van de huisartsen is er sinds enige jaren een spreekuur van de praktijkverpleegkundige Francis Overmaat. Zij houdt spreekuur voor mensen met diabetes mellitus, CARA, COPD en hart en vaatziekten

Het werk van de huisartsen wordt gestroomlijnd en ondersteund door de praktijkassistenten. Zij doen naast het drukke telefoonwerk veel belangrijke administratieve en medische handelingen. Voor het wrattenspreekuur, uitstrijkjes, bloedprikken, oren uitspuiten e.d. kunt u bij hen terecht.
In navolging van de landelijke ontwikkelingen zal de praktijkondersteuning in de komende jaren worden uitgebreid.
Naast de vaste medewerkers van het centrum zijn er ook geregeld waarnemers. Tijdens vakanties en scholingsdagen proberen de huisartsen de spreekuren te laten doorgaan. Het is tot nu toe veelal gelukt om waarnemers in te zetten.
Een enkele keer hebben de huisartsen studenten (geneeskunde) meelopen, die stages doen in het kader van hun studie. Af en toe zullen patiƫnten daarvan iets merken.

Er is een nauwe samenwerking met apotheek en fysiotherapie. Ook zijn er zeer korte overleg ‘lijnen’ met het maatschappelijk werk, de eerstelijns psycholoog de psychiatrische verpleegkundige, de dietiste en de verloskundigen. Samenwerking onder Ć©Ć©n groot glazen dak !

Algemeen telefoonnummer: 020-6000566 of email: huisarts@gzc-diemennoord.nl

 • Vacature doktersassistente

  Wij zijn op zoek naar:
  Een gediplomeerde doktersassistent (M/V) voor 4 dagen per week

  Voor meer informatie:

  Spreekuur huisartsen

  U kunt dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken bij een van de huisartsen. Voor 10.00 uur is de telefoon erg druk. Later op de dag is het wat rustiger. Voor spoedgevallen kunt u altijd het nummer 020-6000211 bellen of met keuze 1 van het algemene nummer 020-6000566.

  Als u zich hiervoor aanmeldt kunt u online afspraken maken via ons patiƫntenportaal

  Op dit moment is het niet mogelijk om online afspraken te maken in verband met de situatie omtrent het corona virus

  lees verder

  NPA

  De huisartsenpraktijken zijn NHG geaccrediteerd.