printknop
A A

Behandelkamer

In het centrum is er veel laboratoriumwerk : één assistent(e) is daar een groot deel van de dag mee bezig: het maken van uitstrijkjes, bloedonderzoek op glucose (suiker) of bloedarmoede, urineonderzoek, bloeddrukcontroles, injecties, oren uitspuiten, gehoortesten, wondverzorging, assisteren bij ingreepjes, hechtingen verwijderen, steriliseren van instrumentarium etc. Twee keer per week wordt bloed afgenomen door het huisartsenlaboratorium.
Verder kunt u bij ons terecht voor ECG’s, 24 uurs bloeddrukmeting en voor event recorders voor het registreren van hartritnestoornissen.

Urineonderzoek
U kunt ’s morgens voor 10.00 uur urine bij de assistenten afgeven voor onderzoek naar blaasontsteking en bijvoorbeeld voor een zwangerschapstest. Lever de urine zo snel mogelijk na plassen in. De praktijk is om 8.00 uur open. Indien u de urine niet direct in kunt leveren, kunt u dezetwee uren bewaren in de koelkast. Vergeet niet uw naam en geboortedatum op het potje te vermelden.

Wrattenspreekuur
Tweemaal per maand op de woensdagmiddag, tussen 14.00-15.00 uur, houden de assistenten een wrattenspreekuur, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. De wratten worden dan aangestipt met vloeibare stikstof. Indien het om wratten gaat, die niet eerder behandeld zijn of waarover u vragen heeft, kunt u van tevoren met de assistent(e) een afspraak maken voor beoordeling door de huisarts.

 • Vacature doktersassistente

  Wij zijn op zoek naar:
  Een gediplomeerde doktersassistent (M/V) voor 4 dagen per week

  Voor meer informatie:

  NPA

  De huisartsenpraktijken zijn NHG geaccrediteerd.

  Contact

  GZC-Diemennoord
  Houtbosch 2
  1111 ST Diemen

  Algemeen telefoonnummer: 020-6000566

  Fax: 020-4165144

  email: info@gzc-diemennoord.nl