printknop
A A

Middelenconsulente

Praktijkondersteuner-middelen (POH-middelen) Lillian Goossen houdt 2 wekelijks, in de even weken, op donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur spreekuur in ons Gezondheidscentrum Diemen-Noord.

GZC-Diemennoord Algemeen telefoonnummer: 020-6000566

Houtbosch 2 email: huisarts@gzc-diemennoord.nl

1111 ST Diemen

Het spreekuur is bedoeld voor mensen die zich zorgen maken over hun eigen gokgedrag, nicotine,- alcohol-, drugs-, of medicijngebruik of dat van hun partner, familie of vrienden. Omgaan met middelen, het hebben van een afhankelijkheid of een verslaving of omgaan met iemand die problemen heeft met middelengebruik, is voor veel mensen niet gemakkelijk.

Lillian Goossen is naast haar functie als POH-middelen in het Gezondheidscentrum Diemen-Noord werkzaam als verslavingsbehandelaar bij de Jellinek Verslavingszorg in Amsterdam. Met haar kennis kan in een vrijblijvend gesprek samen gekeken worden welke rol een middel in het leven van u of dat van iemand uit uw omgeving speelt.

In een gesprek kan aan de orde komen;

– wat is nu eigenlijk teveel,

– tips om het gebruik te minderen,

– tips om het gebruik te stoppen,

– tips voor de omgeving hoe hiermee om te gaan,

– kortdurende behandeling om te minderen of te stoppen,

– informatie over uitgebreidere behandelmogelijkheden,

– verwijzing.

Voor het maken van een afspraak dient u aangesloten te zijn bij Gezondheidscentrum Diemen-Noord. Schroom niet en maak gerust een afspraak voor een gesprek bij de assistenten van het centrum.

Ervaart u (teveel) nadelen van uw gebruik en bent u gemotiveerd om te stoppen of te minderen met gebruik, dan kunt u zich aanmelden bij de Jellinek voor een intake gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek wordt samen met u bekeken welk aanbod het meest geschikt is voor u.

Aanmelden gaat als volgt:

Uw huisarts (of andere hulpverlener) verwijst u door of u zoekt zelf direct contact. U belt met de afdeling Aanmelding & Advies T 020-590 44 44 op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.

Voor verder informatie en/of advies zie:

www.jellinek.nl

www.trimbos.nl

www.stivoro.nl

Jellinek Info-, en Advieslijn: 020-590 15 15

(Ma. tot en met do. tussen 15.00 en 17.00)

Alcohol Infolijn: 0900-500 20 21

Drugs Infolijn: 0900-1995