printknop
A A

Onderzoek

Onze praktijken nemen deel aan het registratienetwerk van het AMC en doen regelmatig mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Het huisartsen registratie netwerk van het AMC:

Het registratienetwerk van de afdeling huisartsgeneeskunde van het Academisch MedischCentrum te Amsterdam (HAG-net-AMC) is een samenwerkingsverband van de afdeling huisartsgeneeskunde en in het basiszorggebied van het AMC gelegen huisartspraktijken.

Van de patiƫnten, ingeschreven bij deze huisartspraktijken worden de belangrijkste gezondheidsproblemen vastgelegd op de probleemlijst in het elektronisch medisch dossier. Deze gegevens worden anoniem opgeslagen en zijn niet herleidbaar tot de individuele patiƫnt. De problemen worden gecodeerd met de ICPC (International Classification of Primary Care). Vanaf l juli 1996 worden deze problemen verzameld in een centrale database op de afdeling huisartsgeneeskunde.

Wetenschappelijk onderzoek:

Als u gevraagd zou worden voor deelname aan een wetenschappelijk onderzoek of als men uw persoonlijke gegevens hiervoor wil gaan gebruiken dan zal eerst uw schriftelijke toestemming hiervoor worden gevraagd.
Wilt u meer weten wat uw rechten zijn met betrekking tot het gebruik van uw gegevens ga dan naar www.mijnprivacy.nlĀ of bekijk het privacyreglement van het gezondheidscentrum.

 

Patienten-enquete

Regelmatig vragen we onze patiƫnten naar hun tevredenheid over onze dienstverlening.

Voor de resultaten vanĀ het onderzoek 2014 klikĀ Ā hier

Voor de resultaten vanĀ het onderzoek 2013 klik hier.

Voor de resultaten vanĀ het onderzoek 2012 klik hier.

 • Vacature doktersassistente

  Wij zijn op zoek naar:
  Een gediplomeerde doktersassistent (M/V) voor 4 dagen per week

  Voor meer informatie:

  Spreekuur huisartsen

  U kunt dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken bij een van de huisartsen. Voor 10.00 uur is de telefoon erg druk. Later op de dag is het wat rustiger. Voor spoedgevallen kunt u altijd het nummer 020-6000211 bellen of met keuze 1 van het algemene nummer 020-6000566.

  Als u zich hiervoor aanmeldt kunt u online afspraken maken via ons patiƫntenportaal

  Op dit moment is het niet mogelijk om online afspraken te maken in verband met de situatie omtrent het corona virus

  lees verder

  NPA

  De huisartsenpraktijken zijn NHG geaccrediteerd.