printknop
A A

Specialisaties

Wij zijn een team van vier fysiotherapeuten. Wij zijn alle vier ¬†algemeen fysiotherapeut, maar daarnaast hebben drie van ons hun¬†eigen specialisatie(s). Patienten met klachten op een specialisatiegebied zullen door die betreffende collega behandeld worden. Door het werken in een multidisciplinair team (met o.a huisartsen, maatschappelijk werk, di√ętiste, psycholoog en een podotherapeut) kunnen wij u een zo optimaal mogelijke zorg aanbieden.

Wij doen meer dan alleen het behandelen van kwetsuren: u kunt een afspraak maken voor een eenmalig consult, preventief tapen, houdingsadviezen of voor een voorbereiding op een orthopedische operatie. We staan open voor elke zorgvraag. Er valt bijvoorbeeld te denken aan groepen met een chronische indicatie zoals Chronische Obstructieve Pulmonaire Ziekte(COPD).

 • Nieuwe website voor CRAFTA: Kaak- en Hoofdklachten

  Per januari 2020 heeft het CRAFTA gemeenschap een nieuwe website. Waarvoor kunt u bij een CRAFTA-therapeut terecht en wat kan hij/zij voor u betekenen? Voor meer informatie ga naar: kaak-en-hoofdklachten.nl

  Wietske de Jong gaat ons verlaten

  Onze collega Wietske de Jong gaat ons miv 1 december 2019 verlaten. Na 7 jaar trouwe dienst heeft zij gekozen voor een baan dichter bij huis. Wiets, we gaan je missen, en wensen je veel succes toe in je nieuwe baan.

  Bas Gerritsen gaat miv 20 november haar taken overnemen

  Stagiaire Fysiotherapie

  Al sinds enkele jaren geven wij stagiaires van de Hogeschool van Amsterdam en Groningen de mogelijkheid bij ons stage te lopen.
  Rik van der Linde heeft de eindverantwoording.
  Anamnese, onderzoek en behandeling worden steeds besproken en geevalueerd. Eenmaal in de week hebben we een stage gesprek van een uur. Hierin wordt o.a. de voortgang besproken, evenals alle andere vragen.
  Momenteel hebben wij geen stagiaire.

  Plus Praktijk

  In oktober 2018 hebben wij als Fysiotherapie praktijk wederom een audit gehad voor een Plus praktijk.
  Daarvoor zijn wij (weer) geslaagd! In de verzekeringspapieren kan er soms gesproken worden over een pluspraktijk; wij vallen onder de voorwaarden die daarin gesteld worden.

  Heb ik een verwijzing nodig?

  Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. U heeft sinds die tijd geen verwijsbrief  meer nodig van de huisarts of specialist om in aanmerking te komen voor fysiotherapie. De huisarts blijft wel een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. lees verder